Andre tjenester til norske kunder

/Andre tjenester til norske kunder
Andre tjenester til norske kunder2019-03-18T09:45:56+01:00

Andre tjenester til norske kunder

Ved siden av vår Net-Payment-Service, tilbyr vi omfattende kunde-Støtte for norske bedrifter og privat personer. Ønsker du å etablere et selskap i Tyskland?

Vi tar oss av den grunnleggende prosessen, samt den løpende håndtering sammen med våre erfarne advokater og skatte rådgivere.

Send beskjed nå

Leter du i det tysktalende markedet etter nye markedsmuligheter for dine produkter, eller er du på jakt etter nye innkjøps muligheter?

Snakk med oss!

Bilen din er i øyeblikket plassert i Sør-Frankrike. Du ønsker at bilen skal flyttes til Mallaga, det neste stedet for din ferie, men du ønsker ikke å kjøre den lange veien selv?

Vi kan ordne for sikker transport av din bil!

Dette er bare tre eksempler av mange ting vi kan gjøre for deg. Basert på vårt tettbygde nettverk, og svært fleksible medarbeidere i Tyskland, Norge, og mange andre land, kan vi tilby interessante og individuelle løsninger.

Vi har online tilgang til et av Tysklands ledende forretnings/kredittopplysningsbyrå og kan derfor levere svært rask kredittvurdering og annen relevant informasjon om dine forretningspartnere.

Spørsmål eller kommentarer?

Send oss gjerne en e-post info@9xx-automotive.com

Ditt 9xx-automotive-Team

Vi er også medlem av Norsk-Tysk Handelskammer